Vragen en antwoorden |||

Worden alle wedstrijden uitgezonden?

Alle wedstrijden van het WK worden uitgezonden. Deze zijn te volgen op het centrale marktplein van Lier zelf of op 1 van de vele terrassen van de Grote Markt. Enkel tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels, de openingswedstrijd, de halve finales en de finale voorzien wij catering en animatie.

Bekijk hier onze agenda voor een overzicht van de WK data.

Wat zijn de inkomprijzen?

Dankzij onze partners is dit evenement gratis te bezoeken.

Welke voorwerpen zijn verboden?

Vuurwerk, pyrotechnisch materiaal, drugs, glas, eigen drank/voeding zijn niet toegestaan op Het Rode Plein tijdens het WK 2018. Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar ons huisreglement.

Hoe kan ik betalen?

Wij aanvaarden enkel jetons die ter plaatse aangekocht worden via onze automaten. Je kunt deze jetons ook enkel met cash aankopen. Geen zorgen: op de Grote Markt zijn verschillende geldautomaten aanwezig.

Waar kan ik parkeren?

Het Rode Plein vindt plaats op de Grote Markt, pal in het centrum van Lier.

Je kunt de stadskern van Lier bereiken via alle gebruikelijke invalswegen en daarna parkeren op een centrumparking of randparking van Stad Lier naar keuze. Wij raden echter aan om met de fiets te komen.

Meer info over deze parkings vind je op de website van Stad Lier.

Is er een fietsparking voorzien?

Jazeker. Er is een fietsenparking voorzien naast de Grote Markt in Lier.

Mag ik mijn eigen drank meebrengen?

Om diverse redenen is het niet toegestaan om eigen drank en voeding mee te brengen tijdens het evenement. Er zijn alcoholische dranken, frisdranken en heerlijke snacks te koop bij onze standen.

Zijn er voorzieningen getroffen voor personen met een fysieke beperking?

We hebben enkele voorzieningen getroffen voor mensen die (tijdelijke) fysieke beperkingen hebben. Mensen met een (tijdelijke) fysieke beperking mogen vooraan de nadarhekken plaatsnemen op de Grote Markt. We zullen daarenboven klapstoelen voorzien voor mensen die het moeilijk hebben om gedurende gans de wedstrijd recht te blijven staan. We zullen dus onze uiterste best doen om IEDEREEN het WK van hun leven te bezorgen.

Zullen de Belgen het WK 2018 in Rusland winnen?

We kunnen het natuurlijk nooit met 100% zekerheid zeggen, maar dankzij jullie enorme enthousiasme en onvoorwaardelijke steun maken we een erg grote kans! Allez les Belges!